Literaire wandeling De Geschiedenis van mijn seksualiteit in Amsterdam

Deze literaire wandeling brengt u langs plekken in Amsterdam die Tobi Lakmaker beschrijft in het boek ‘De geschiedenis van mijn seksualiteit’. De route, die te vinden is via de app Izi.travel, kent 17 ‘stops’ en is circa 8 km lang. Bij de verschillende ‘stops’ is een passend citaat uit het boek opgenomen die de wandelaar helpt bij het inleven in het verhaal. De wandeling is het meest geschikt voor mensen die het boek hebben gelezen.

Praktische info

  • De App Izi.travel kunt u hier downloaden en de route is hier te vinden.

Mijn recensie

Ik heb de wandeling zelf samengesteld (mijn eerste), dus een recensie laat ik graag aan een ander over.  

 

 

Geef hieronder uw oordeel over deze wandeling

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Literaire wandeling De Geschiedenis van mijn seksualiteit in Amsterdam
Average rating:  
 0 reviews