Literaire audiotours door Delft

Tijdens de corona-periode is de Rotaryclub Delft-Vermeer het project Delft tussen de regels gestart. Maar liefst twaalf literaire wandelingen worden als audiotour aangeboden via de website van Delfia Batavorum. In de wandelingen zien we Delft, Delftse mensen en Delftse gebeurtenissen door de ogen van schrijvers, zoals zij die beschreven in hun verhalen, romans, gedichten, toneelstukken, films, opera’s en liedjes. De literaire audiotours zijn door een collectief van drie cultuurprofessionals (Margriet van Bebber, Piet van der Pas en Titus Leeuw) bedacht, gemaakt en geproduceerd.

De audioroutes zijn gratis te beluisteren en te downloaden op de site van de historische vereniging Delfia Batavorum, inclusief routekaartje. Per aflevering zie je ook een lijstje bronnen staan waaruit de fragmenten zijn gekozen. Een vrijwillige donatie is welkom bij de stichting Community Service Rotaryclub Delft-Vermeer en bestemd voor de stichting KinderAcademie Delft op rekening van St. com service rotaryclub Delft-Vermeer NL39INGB0663947634 o.v.v. KinderAcademie.

Praktische info

  • ‘Vindplaats’: Naast bovengenoemde site waarop de audiotours te vinden zijn kent Delft tussen de regels ook een Facebookpagina.
  • Beginpunt / eindpunt: diverse start- en eindpunten
  • Afstand / duur: – 

Mijn ervaring

PM

Geef hieronder uw oordeel over deze wandeling

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Literaire audiotours door Delft
Average rating:  
 0 reviews